Scherpe strategie

De juiste middelen voor het juiste effect

Soms zit je met vragen waarbij je het oordeel nodig hebt van een ervaren communicatiedeskundige. Stel ze gerust. Van taal tot z is uw adviseur 'op afroep'.

 

Samenwerken met van taal tot z kan op allerlei manieren. Soms leidt dat tot een concrete (eenmalige of kortdurende) adviesklus, soms draaien we een tijdje mee om de regie te voeren van een langer lopend traject.

 

U kunt een beroep doen op van taal tot z voor:

  • communicatiestrategie ontwikkelen
  • website en intranet ontwikkelen en onderhouden
  • communicatie rond fusie, reorganisatie, cultuurverandering
  • (klant)bijeenkomst, werkconferentie, lezing, personeelsdag enz. organiseren.

Hoe?

Van taal tot z heeft ruime ervaring met het bedenken van een slimme communicatieaanpak. Zo was Dominique Uittenbogerd bijvoorbeeld 15 jaar hoofd van een afdeling communicatie (landelijk, business-to-business, 150 medewerkers, diverse fusies en reorganisaties) en regelmatig zijn we betrokken bij het ontwikkelen van nieuw communicatiebeleid voor onze opdrachtgevers. Dat begint natuurlijk met een goed gesprek, waarin we veel vragen stellen. En wanneer dat nodig of nuttig is, doen we een beroep op ons netwerk van collega’s in aanvullende specialismen. In alle gevallen mag u rekenen op een communicatieadvies of -plan waarmee u direct uit de voeten kunt (of wij natuurlijk).

 

Weten wat van taal tot z voor u kan betekenen?

Bel/mail voor een kennismaking!

 

06 – 535 720 21
info@vantaaltotz.nl

Terug